Nettbutikk og e-handel


En god e-handelsløsning må gi administratorene mulighet til lett å publisere og vedlikeholde produkter. Produktene må se bra ut for at kundene skal ønske å kjøpe og selve handleprosessen må være intuitiv og effektiv slik at man ikke mister kunden på veien. Løsningen må være fleksibel slik at man kan fronte kampanjer og nyheter for vedlikeholde en kontinuerlig interesse, samt tilpasse seg et marked i endring. I tillegg er det viktig å kunne tilby de viktigste betalingsmetodene og en god gavekortløsning.

NB: Nettbutikker og e-handel er en stor og viktig del av vår publiseringsløsning; EWAT CMS. Er du mer interessert i websider uten e-handel har vi laget en egen informasjonsside for det. Løsningen er modulbasert, så det er samme kraftige system som ligger bak.

ProductManager, som er publiseringsløsningens e-handelsmodul, er utviklet for å dekke behovene til de avanserte e-handelsaktørene. De som trenger en løsning de kan vokse med, som kan tilpasses og integreres. For de som har behov som ikke dekkes av de billigste pakkeløsningene og for de som tenker langsiktig.Klikk her for utskriftsvennlig versjonKlikk her for utskriftsvennlig versjon