Din nydelige nettbutikk

Nettbutikken designes for deg/ din bedrift og du vil ikke være 1-av-mange som bruker samme mal. Utgangspunktet er responsivt og universell utforming, men en god nettbutikk utvikler og tilpasser seg hele tiden.

Det er mange leverandører og nettbutikkløsninger der ute. De aller fleste er malbaserte løsninger som er lett å sette opp, men vanskelig å tilpasse hvis du har spesielle behov eller ønsker å skille deg ut.

Design

Antera Norge AS leverer tilpassede e-handelsløsninger for din bedrift. Vi kan gjerne hjelpe deg med design eller vi samarbeider gjerne en tredjepart som for eksempel et reklamebyrå.

Løsningen har selvsagt et godt utgangspunkt, slik at at man ikke trenger å finne opp unødvendig krutt på nytt - men vi vil presisere at absolutt alle elementer KAN tilpasses og designes etter ønske.

Strategi og sikkerthet

En nettløsning generelt og en nettbutikk spesielt blir aldri "ferdig". Det er viktig å hele tiden tilpasse seg markedet i endring og gi et bedre tilbud til kundende dine basert på erfaringer. Derfor er det også viktig å ha en løsning hvor det er lett å gjøre de nødvendige endringene underveis.

Priser og kostnader

Da hver løsning er unik, har vi ingen prisliste som vil være dekkende. Men basert på erfaring kan vi alikevel si at en god e-handelsløsning vil ligge på mellom 60 - 120 timer avhengig av ambisjoner, behov, design og spesialtilpassning. Vår timepris er 1150,-

I tillegg vil den totale driftskostnaden ligge på mellom 1500 og 3000 kroner i mnd.

Vi estimerer og lager en bindene avtale i forkant av alle prosjekt slik at begge parter er enige om rammene. Vi lar det gå stolthet i at det ikke skal komme noen økonomiske overraskelser for våre kunder.

3 Siste nyheter

Smart Elektro med nye nettsider

Smart Elektro med nye nettsider

Av: Antera Norge AS
[Sist endret:27.06.2016 16:45]

"Din nydelige nettbutikk"

Av: Antera Norge AS  

Sist endret:
12.01.2016 13:23:04

Del den på:

Del på FacebookDel på TwitterDel på Google Plus